Assemblea Anual ordinària 11/18
Associació de Famílies d'Alumnes de l'escola pública Auró
12694
post-template-default,single,single-post,postid-12694,single-format-standard,bridge-core-2.6.3,cookies-not-set,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-24.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

Assemblea Anual ordinària 11/18

Assemblea Anual ordinària 11/18

Benvolgudes famílies,

Us fem arribar adjunta l’acta de la Junta Oberta del passat mes d’octubre.

Com bé sabeu, la reunió de l’AFA del mes de novembre és especial perquè és l’Assemblea Anual ordinària. Enguany, atesa la importància dels punts que tractarem, la Junta de l’AFA ha decidit avançar l’enviament de tota la documentació i aplaçar l’Assemblea una setmana. L’Assemblea, doncs, tindrà lloc el proper dimarts 20 de novembre a les 21:30 hrs. D’esta manera, tindreu temps de mirar-vos la documentació amb calma i consultar amb les pertinents comissions en cas que necessiteu ampliar informació o resoldre dubtes.

A banda de temes com la renovació de la Junta, presentació de la Memòria anual, la nova web de l’AFA i la presentació i aprovació de pressupostos, tenim tres punts importants que volem destacar:

 • Votació per unificar en una sola quota els pagaments del Pasxtu i quota de l’AFA.

La proposta d’unificació de pagaments està explicada a l’Acta de la Junta Oberta del passat mes d’octubre i que trobareu adjunta en este correu  

 • Votació per ampliar la ràtio de les activitats extraescolars de bàsquet, volei i futbol a 14 jugadors/es per grup (s’adjunta text informatiu proposat per la comissió d’extraescolars).
  • Votació 1: a favor o en contra.
  • Votació 2: aplicació el més ràpidament possible (gener)
 • Votació per destinar partides extraordinàries, amb càrrec als fons propis de l’AFA (romanent d’anys anteriors), per al finançament de projectes aprovats en Junta Oberta.

A novembre de 2018, hi ha en marxa 2 projectes que necessiten l’aprovació d’una partida extraordinària:

 • Projecte d’Educació Emocional: 1500€
 • Projecte Monitors/es de menjador i d’activitats extraescolars per a alumnes amb Necessitats Educatives Especials (NEE): 200€

Us adjuntem enllaçats la següent documentació:

 1. Acta assemblea nov 17: https://goo.gl/qgNfAW  ;
 2. Convocatòria Assemble Nov18 : https://goo.gl/cs1Nzi ;
 3. Pressupostos_Exectutat 17-18 Proposta 18-19: https://goo.gl/fYYtra ;
 4. Votació Extraescolars_text informatiu: https://goo.gl/TxrFgn ;
 5. Pressupost projecte emocional: https://goo.gl/KYMwyB ;
 6. Pressupost projecte monitors/es per a alumnes amb NEE: https://goo.gl/9dxsrR ;

Us hi esperem!!!

 

Junta de l’AFA

 

Les reunions de l’AFA són un dels principals canals d’informació, comunicació i participació de les famílies en el dia a dia de l’escola dels nostres fills i filles. Per això és important la vostra assistència i participació. Us esperem!