Bases dels 8ens Jocs Florals 2019
Associació de Famílies d'Alumnes de l'escola pública Auró
12857
post-template-default,single,single-post,postid-12857,single-format-standard,bridge-core-2.6.3,cookies-not-set,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-24.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

Bases dels 8ens Jocs Florals 2019

Bases dels 8ens Jocs Florals 2019

Convocatòria oberta a tots els nens/nenes de l’escola Auró:

Cicle infantil– de P3 a P5
Cicle inicial – 1r i 2n
Cicle mitjà – 3r i 4t
Cicle superior – 5è i 6è

TEMÀTICA: Aquest any els jocs florals seguiran la temàtica de l’escola per la setmana cultural: s’inspiren en les ARTS ESCÈNIQUES.

MODALITATS: Cada participant es pot presentar únicament a una modalitat. Els treballs es poden presentar en català, castellà o anglès. NOVETAT: També es podran presentar treballs fets en equip, màxim 4 persones.
Hi ha sis modalitats: Prosa, poesia, plàstica, guió teatral, audiovisual i musical.

1. PROSA – NARRATIVA
Presentació: lliure (amb ordinador o bé a mà). Extensió: 4 pàg. màxim. Arial 12, interlineat senzill

2. POESIA
Presentació́: lliure (amb ordinador o bé a mà). Extensió: lliure. Arial 12, interlineat senzill

3. PLÀSTICA
Tema: Arts escèniques
Presentació́: amb qualsevol tècnica, dibuix, pintura, volum …
Extensió́: DIN A3 (màxim) per a treballs en 2 dimensions, o volums amb una base DIN A4 (màxim) i alçada lliure per a treballs en 3 dimensions.

4. GUIÓ per a TEATRE
Presentació́: lliure (amb ordinador o bé a mà). Extensió: 4 pag. Màxim.

5. AUDIOVISUAL
Presentació lliure – Màxim 5 minuts. El video s’haurà d’enviar a jocsfloralsauro2019@gmail.com

6. MUSICAL – PARTITURA
Lletra i música han de ser originals. En cas de què a més de la partitura es vulgui enviar la música en un arxiu de so, es podrà enviar a jocsfloralsauro2019@gmail.com

 

DATA LÍMIT DE LLIURAMENT: 11 de MARÇ 2019

LLOC DE LLIURAMENT: Dins d’una caixa davant de recepció de l’escola. Ells treballs amb volum (modalitat Plàstica) es podran lliurar del 26 de febrer a l’11 de març a la consergeria de l’escola, de 9:00 a 9:15.

IDENTIFICACIÓ DELS TREBALLS: Els treballs de les modalitats 1, 2, 4 i 6 s’han de presentar dins un sobre tancaten el què s’indica la modalitat, el curs, el títol i el pseudònim del participant/s. Aquest sobre tancat haurà de contenir:

1. El treball

2. Un sobre petit amb el pseudònim escrit a l’exterior i amb un paper a l’interior amb les dades reals: nom i cognoms, adreça electrònica i telèfon de contacte.

Els treballs de la modalitat 3 es poden presentar embolicats, i acompanyats d’un sobre petit (veure punt anterior). Al títol dels arxius a enviar per email en les modalitats 5 i 6 caldrà indicar el curs, pseudònim i nom de les participants.

EXPOSICIÓ: Enguany, com l’any passat, no hi haurà acte de lliurament de premis, si no que tots els treballs seran exposats a l’escola per a que tothom en pugui gaudir durant la setmana cultural (25-29 Març).

DIFUSIÓ DELS TREBALLS: L’organització es reserva el dret de publicar els treballs pels diferents canals de comunicació de l’AFA i de l’escola en format de llibre digitalitzat.