Col·laboreu amb la revista Globus
Associació de Famílies d'Alumnes de l'escola pública Auró
12899
post-template-default,single,single-post,postid-12899,single-format-standard,bridge-core-2.6.3,cookies-not-set,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-24.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

Col·laboreu amb la revista Globus

Col·laboreu amb la revista Globus

Què us va semblar l’últim número de la Revista GLOBUS? Us va agradar?

Doncs sapigueu que ja hem obert la edició del número tres que rebreu just abans de Setmana Santa.

Per si algú no ho sap encara, la revista la fem entre tots i totes. Si, els redactors i les redactores de la revista som tots nosaltres, tots i totes que, siguin grans o petits, volen compartir alguna cosa amb la resta de famílies.

A més, la portada d’aquest nou número serà un dels dibuixos que ens enviïn els nens i nenes de 1er, 2on i 3er.

Així que obriu l’ordinador, o la llibreta els més nostàlgics, i animeu-vos a escriure. I animeu també als vostres fills i filles a que ho facin. Ells i elles tenen una secció especial a la revista.

Teniu fins el 13 de Març per enviar-nos les vostres creacions i les dels vostres infants. Ho podeu fer enviant el document a la adreça

auro-revista@googlegroups.com

O bé deixant-les a la capsa de la Revista GLOBUS que trobareu a la entrada de l’escola. Ah!, i no oblideu posar el nom i el curs.

Esperem les vostres creacions.

Comissió de la Revista GLOBUS