Com és el pati?
Associació de Famílies d'Alumnes de l'escola pública Auró
12815
post-template-default,single,single-post,postid-12815,single-format-standard,bridge-core-2.6.3,cookies-not-set,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-24.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

Com és el pati?

Com és el pati?

Els patis són grans espais de joc i per aquest motiu, d’aprenentatge. Algunes famílies estem convençudes que en els de l’Auró s’hi podrien fer petits (o grans!) canvis per garantir unes millors condicions i enriquir-hi els jocs i les dinàmiques que s’hi desenvolupen.

Volem iniciar una reflexió conjunta amb l’escola sobre com millorar aquests patis, tot cercant solucions per adaptar-los més a les necessitats de les nostres filles i fills. Seria possible tenir un pati amb més vegetació? I amb un sorral? Quina és la millor solució per protegir-nos del sol? S’hi poden crear ambients de joc? Com desenvolupem tot aquest procés? Com es finança?

Hem pensat que podríem començar amb el pati dels petits i de mica en mica anar encarant aquest procés de reflexió i canvi a la resta de patis.

Ens haurem de coordinar amb l’escola, amb els serveis de menjador, i també amb d’altres comissions de l’AFA com la de Retallades, per exigir al Consorci que assumeixi les seves responsabilitats,  la d’Extraescolars, que centra moltes de les seves activitats en aquests espais, o la de Menjador, ja que els patis són claus durant el temps de migdia.

T’animes? Segur que hi tens molt a dir!

Primera reunió: Dilluns 3 de desembre a les 17h, aula a determinar.

Per a més informació: auro-patis@googlegroups.com