Col·laboreu amb la revista Globus
Associació de Famílies d'Alumnes de l'escola pública Auró
12691
post-template-default,single,single-post,postid-12691,single-format-standard,bridge-core-2.6.3,cookies-not-set,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-24.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

Col·laboreu amb la revista Globus

Col·laboreu amb la revista Globus

Tenim per davant un nou curs a l’escola… el 2n número ens espera! Aquesta revista ha de ser la revista de tots i totes, per tant demanem la vostra col·laboració.

Com puc participar en la revista?

 

LA TAPA DE LA REVISTA

Per la 1a revista del curs 2018-19 voldríem que els nenes i nenes dels cursos d’infantil (P3, P4 i P5) ens féssiu arribar un dibuix referent a l’escola per poder-lo posar a la tapa.

 

LES VOSTRES NOTÍCIES

És l’espai vostre, de tots els nens i nenes i dels monitors/es.

Podeu enviar escrits referents a alguna activitat/sortida que hàgiu fet a l’escola i us hagi agradat, entrevistes que li feu a algun mestre o monitor de l’escola, si ets de 6è pots explicar-nos com et sents sabent que és el teu últim any a l’Auró o bé podeu animar a un ex-alumne que conegueu perquè ens expliqui com és ara la vida a l’Institut o quins records té de l’Auró… Volem conèixer la teva història!

 

LA VEU DE LES FAMÍLIES

És l’espai dels adults de casa.

Podeu enviar articles relacionats amb l’escola, cartes del lector sobre temes escolars, recomanacions culturals. NO anuncis.

Limitació: NO sobrepassar les 1000 paraules i NO posar fotos

 

LES COMISSIONS DE L’AFA INFORMEN

Si ets membre d’alguna comissió de l’escola, aquest és el teu espai! Explica’ns alguna activitat que heu fet, lectures recomanades, altres,…

Limitació: NO sobrepassar les 1000 paraules

 

PASSATEMPS

Envieu-nos passatemps juntament amb les seves solucions. Poden ser en anglès.

Envia’ns els teus articles i/o passatemps!

 

Data límit: 18-11-2018

auro-revista@googlegroups.com