AFA Auró | Comissió de Biblioteca
Associació de Famílies d'Alumnes de l'escola pública Auró
12338
page-template-default,page,page-id-12338,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-16.4,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Comissió de Biblioteca

Promovem la lectura i fem recomanacions de llibres, donem suport a la biblioteca de l’escola, organitzem un club de lectura i organitzem els jocs florals.

Aquest and hem posat en marxa un Club de lectura per a famílies, mestres i personal de l’escola: “Els llibres que fan créixer als nostres infants”, on coneixem els llibres que llegiexen els nostres fills, aprenem a triar entre la gran quantitat de produccióexistent, compartir des de les pròpies savieses i escrivim ressenyes per a que que aquest coneixement reverteixi en l’escola i les famílies.

Alguns projectes

  • Comprar llibres per a la biblioteca d’aules o la biblioteca escolar, d’acord amb les necessitats del centre i dels diferents cicles.
  • Donar suport a la biblioteca de l’escola.
  • Concretar, juntament amb la biblioteca escolar i membres del claustre, un projecte de nous usos de la biblioteca escolar, en el marc del projecte Crides de la Fundació Jaume Bofill.
  • Continuar informant sobre actes al voltant de la lectura a Barcelona (Flic, Món Llibre..) i novetats literàries, tot fent-ne difusió via correu a les famílies i Facebook.
  • Replantejar-nos l’organització dels Jocs Florals per fer-la més àgil.

Dilluns 18 de febrer de 2019 a les 19 h a la biblioteca de l'escola...

Convocatòria oberta a tots els nens/nenes de l’escola Auró. Organitzats per Comissió de Biblioteca AFA Escola Auró...

Dilluns 14 de gener de 2019 a les 19 h a la biblioteca de l'escola...

Dilluns 17 de desembre de 2018 a les 19 h a la biblioteca de l'escola...

Dilluns 26 de novembre de 2018 a les 19 h a la biblioteca de l'escola...

Dilluns 16 d'abril de 2018 a les 19 h a la biblioteca de l'escola...

Dilluns 19 de març a les 19 h a la biblioteca de l'escola...