Comissió de Biblioteca
Associació de Famílies d'Alumnes de l'escola pública Auró
12338
page-template-default,page,page-id-12338,bridge-core-2.6.3,cookies-not-set,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-24.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

Comissió de Biblioteca

Promovem la lectura i fem recomanacions de llibres, donem suport a la biblioteca de l’escola, organitzem un club de lectura i organitzem els jocs florals.

Aquest and hem posat en marxa un Club de lectura per a famílies, mestres i personal de l’escola: “Els llibres que fan créixer als nostres infants”, on coneixem els llibres que llegiexen els nostres fills, aprenem a triar entre la gran quantitat de produccióexistent, compartir des de les pròpies savieses i escrivim ressenyes per a que que aquest coneixement reverteixi en l’escola i les famílies.

Alguns projectes

  • Donar suport a la biblioteca de l’escola per dinamitzar el seu ús i facilitar el seu aprofitament.
  • Comprar llibres per a la biblioteca d’aules o la biblioteca escolar, d’acord amb les necessitats del centre i dels diferents cicles.
  • Organitzar i dinamitzar accions que fomentin l’aproximació a i el gaudiment de l’univers literari, com per exemple el Club de Lectura, els Jocs Florals, o la Marató de Lectura.
  • Continuar informant sobre actes al voltant de la lectura a Barcelona (Flic, Món Llibre..) i novetats literàries, tot fent-ne difusió a tota la comunitat de l’escola.

Dilluns 18 de febrer de 2019 a les 19 h a la biblioteca de l'escola...

Convocatòria oberta a tots els nens/nenes de l’escola Auró. Organitzats per Comissió de Biblioteca AFA Escola Auró...

Dilluns 14 de gener de 2019 a les 19 h a la biblioteca de l'escola...

Dilluns 17 de desembre de 2018 a les 19 h a la biblioteca de l'escola...

Dilluns 26 de novembre de 2018 a les 19 h a la biblioteca de l'escola...

Dilluns 16 d'abril de 2018 a les 19 h a la biblioteca de l'escola...