Comissió de Comunicació
Associació de Famílies d'Alumnes de l'escola pública Auró
12364
page-template-default,page,page-id-12364,bridge-core-2.6.3,cookies-not-set,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-24.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

Comissió de Comunicació

Coordinem la comunicació interna i externa de l’AFA.

Pel que fa a la comunicació interna, gestionem i mantenim els grups de correu intern per a que l’engranatge comunicatiu funcioni, i donem suport a les comissions en la difusió d’informació per a que aquesta arribi a les famílies via delegats/delegades.

En quant a la comunicació externa, vetllem per a que tot allò que arriba a l’AFA es redireccioni cap al lloc correcte. També gestionem el grup de Facebook de l’AFA, on difonem la nostra activitat i publiquem notícies de l’àmbit educatiu i del barri relacionades amb l’escola.

També som els encarregats de mantenir un arxiu fotogràfic de les activitats de l’AFA.

A part, som els encarregats de dissenyar i gestional aquest web, així que si tens alguna proposta de millora, fes-nos-ho saber!

Alguns projectes

  • Transferir coneixements als responsables de les comissions perquè adquireixin una major autonomia en la generació de continguts i informacions per publicar o difondre
  • Aconseguir que aquesta pàgina web que estàs visitant sigui una realitat i implementar noves fórmules de publicació i difusió d’informació externa (blog, xarxes socials) per arribar més i millor.