Comissió d’Igualtat i Coeducació
Associació de Famílies d'Alumnes de l'escola pública Auró
12374
page-template-default,page,page-id-12374,bridge-core-2.6.3,cookies-not-set,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-24.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

Comissió d’Igualtat i Coeducació

Promovem que tant a l’escola com a casa tinguem en compte la perspectiva de gènere per educar en igualtat d’oportunitats.

Organitzem tallers i xerrades per a famílies i personal de l’escola per aprendre a educar les nenes i els nens sota una mirada coeducativa i d’igualtat. Reflexionem sobre com ens afecta el sexisme i l’adquisició de rols adjudicats en funció del gènere,  i promovem la lluita contra els estereotips per tal que els nostres fils i filles es puguin desenvolupar amb llibertat. A banda, busquem prevenir l’homofòbia i la transfòbia.

També participem activament en l’elecció de llibres, obres de teatre, activitats lúdiques i propostes educatives que afavoreixin la conscienciació individual i col·lectiva.

Alguns projectes

  • Organitzar tallers en educació no sexista per a monitors/es de menjador
  • Facilitar material pedagògic no sexista en forma de llibres, contes i audiovisuals
  • Proposar artistes femenines per als projectes de plàstica, i promoure que a l’escola es treballin dones a la resta d’àrees (literatura, història, ciència)