Comissió Inclusiva
Associació de Famílies d'Alumnes de l'escola pública Auró
12377
page-template-default,page,page-id-12377,bridge-core-2.6.3,cookies-not-set,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-24.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

Comissió Inclusiva

Col·laborem amb l’escola en la seva tasca inclusiva: acollint, informant i donant suport a les famílies amb infants amb necessitats educatives especials (NEE).

Promovem l’activitat d’esport inclusiu, preparem reculls de llibres i pel·lícules relacionats amb temes de diversitat funcional per posar en coneixement de la biblioteca de l’escola.

També assistim a les reunions del grup de comissions inclusives d’escoles de Barcelona GAMIN (Grup Ajuda Mútua Inclusió). Els objectius generals de GAMIN són compartir experiències entre comissions inclusives de diferents centres de Barcelona,  sumar esforços i cercar recursos, entre altres.

Alguns projectes

  • Continuar el treball amb el grup Gamin per tal de millorar el coneixement de recursos per temes d’inclusió a l’escola
  • Inclusió a la biblioteca de l’escola de llibres relacionats amb temes de diversitat funcional, d’acord amb el recull previ i relacionat també amb el grup de lectura de pares.
  • Promoure xerrades relacionades amb l’àmbit de la inclusió.