Comissió de Menjador
Associació de Famílies d'Alumnes de l'escola pública Auró
12360
page-template-default,page,page-id-12360,bridge-core-2.6.3,cookies-not-set,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-24.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

Comissió de Menjador

Promovem una alimentació saludable per a tothom i fem el seguiment dels menús que s’ofereixen a l’escola i de l’espai educatiu del migdia.

Entre d’altres, avaluem el servei de menjador de l’escola i proposem millores.  Per exemple, a la nostra escola s’ha consolidat un menú amb una proporció elevada de productes ecològics i de proximitat.

Organitzem una reunió anual de menjador dirigida a les famílies, en què hi participen totes les persones implicades en l’espai del menjador: responsables de l’empresa 7 i Tria, cuineres, monitors i coordinadora.

També impulsem la campanya “Vine a conèixer què mengem”, que ofereix a les famílies la possibilitat de dinar al menjador de l’escola, juntament amb els monitors, el mateix menú que prenen els infants.

Alguns projectes

  •  Repetir l’experiència “Vine a conèixer què mengem”
  • Repensar la paradeta de productes ecològics del projecte “També a casa” per tal que interfereixi el mínim possible amb l’activitat que té lloc a l’escola.
  • Seguir la iniciativa de rentat de dents dels cursos superiors.
  • Iniciar la col·laboració amb la comissió d’Educació Emocional per abordar de manera conjunta alguns dels aspectes a millorar dins de l’espai del menjador.

Documents d’interés