Comissió de Patis
Associació de Famílies d'Alumnes de l'escola pública Auró
13075
page-template-default,page,page-id-13075,bridge-core-2.6.3,cookies-not-set,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-24.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

Comissió de Patis

Som una comissió creada per famílies que volem estudiar i plantejar mesures per millorar i repensar els patis i, en el futur, altres espais de l’escola.

Pensem que els patis són un espai ideal per aprendre jugant, una extensió de l’aula on afavorir un contacte més directe amb la natura, on treballar la coeducació i on poder practicar tota mena de jocs, activitats i esports en un ambient saludable.

A banda de fer sensibilització (per exemple, compartint algunes experiències exitoses d’altres escoles), començarem per fer un diagnòstic de l’estat actual i dels usos dels nostres patis per endegar un debat engrescador i arribar a dissenyar conjuntament un pla d’acció per introduir millores a curt i llarg termini. Per fer-ho, comptem amb el suport d’entitats especialitzades en aquesta mena de processos.

No ho dubtis i afegeix-te a la Comissió de Patis. Veuràs que, a part de passar-t’ho molt bé i fer noves amistats, aconseguim fer alguns grans canvis.

Alguns projectes

  • Hem obtingut una subvenció de l’Ajuntament de Barcelona de 1.300 € per desenvolupar el projecte Quin pati volem? Reinventem el pati de l‘Auró durant l’any 2019