Comissió de Retallades
Associació de Famílies d'Alumnes de l'escola pública Auró
12385
page-template-default,page,page-id-12385,bridge-core-2.6.3,cookies-not-set,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-24.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

Comissió de Retallades

Comissió mixta entre l’AFA i l’escola, promovem l’escola pública i les relacions amb les altres AFA de l’Eixample

Participem en accions de suport a l’escola pública (Festa de l’Escola Pública), fem pressió per incrementar el nombre d’escoles públiques al barri (en els darrers anys se n’han obert dues) i donem suport a les lluites de la resta d’AMPAs del districte.

Estem adherits a la Xarxa d’Escoles Insubmises a la LOMCE/LEC, i per tant fem campanya activa adreçada a les famílies de l’escola per al boicot a les proves diagnòstiques externes de 3r de primària.

També hem sol·licitat i aconseguit l’ampliació de la vorera al carrer Mallorca davant de l’escola, amb l’objectiu de facilitar l’accés al centre educatiu i el trànsit de vianants en les hores d’entrada i sortida escolar.

Alguns projectes

  • Elaborar un protocol d’actuació de cara al desenvolupament de les proves externes d’avaluació diagnòstica del curs 2017-18, on consti una proposta de les actuacions que ha d’efectuar l’AFA i les que s’espera per part de l’escola. Aquest protocol es discutirà posteriorment amb la direcció de l’escola.
  • Continuar efectuant un seguiment de les actuacions que manquen per a l’execució completa del projecte d’ampliació de la vorera (instal·lació d’aparcament per a bicicletes) i per a la regulació de la càrrega i descàrrega a la cantonada dels carrers Mallorca i Compte Borrell.