Comissió de Subvencions
Associació de Famílies d'Alumnes de l'escola pública Auró
12391
page-template-default,page,page-id-12391,bridge-core-2.6.3,cookies-not-set,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-24.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

Comissió de Subvencions

En aquesta comissió busquem finançament i ens encarreguem de demanar i justificar subvencions que reverteixin en benefici de l’escola, l’AFA i la comunitat educativa.

Per fer-ho, primer detectem convocatòries de subvencions interessants per a l’AFA i promovem l’elaboració de projectes per part de les comissions implicades. A partir d’aquí, els donem suport en l’elaboració de projectes i en la tramitació dels expedients corresponents. També redactem i tramitem els projectes que no depenen de cap comissió, com el de les festes de l’escola. Finalment, ajudem a les diferents comissions i a tresoreria en la gestió econòmica i la justificació dels projectes subvencionats.

El nostre objectiu final és generar uns ingressos que permetin millorar la qualitat i quantitat de les activitats que l’AFA du a terme. Alhora, a mig i llarg termini, ens plantegem fer possible una reducció de les quotes que suporten les famílies de l’escola Auró.

Tota col·laboració i aportació serà molt benvinguda, així que anima’t i posa’t en contacte amb nosaltres!

Alguns projectes

  • Promoure especialment l’elaboració de projectes subvencionables per part de les comissions de l’AFA que generen una major despesa (Extraescolars, Menjador i Pas x tu).
  • Promoure la incorporació de noves persones a la comissió de subvencions. Si vols participar, ets benvingut/da!