comunicat extraescolars – pla b
Associació de Famílies d'Alumnes de l'escola pública Auró
13287
post-template-default,single,single-post,postid-13287,single-format-standard,bridge-core-2.6.3,cookies-not-set,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-24.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

comunicat extraescolars – pla b

comunicat extraescolars – pla b

Benvolgudes famílies,


Com sabreu, des del 7 de gener s’han implantat noves mesures restrictives que afecten directament l’organització de les extraescolars.En el cas que les mesures no caviïn després des 10 dies establerts pel Procicat, i per tal de poder mantenir les activitats extraescolars, s’ha decidit activar el Pla B, votat a l’Assemblea de l’AFA del 17 de novembre.


Per motius organitzatius, les extraescolars d’ AEE començaran el 18 de gener, excepte l’acollida de matí i tarda, que funcionarà igual que el primer trimestre, i s’iniciarà aquest dilluns dia 11. Fins que comencin les extraescolars, les famílies que necessitin el servei d’acollida hauran de posar-se en contacte amb el coordinador de l’AEE (el podreu trobar al centre en horari de tarda).


Pel que fa a les inscripcions, es faran servir les que es van fer el passat mes de novembre. L’AEE es posarà en contacte amb les famílies que hi van inscriure els seus fills i filles per tal de confirmar l’assistència; en cas que quedin places lliures, aquestes s’obriran per si alguna família s’hi vol apuntar.


Esperem que aviat puguem tornar al pla inicial, però mentrestant farem tot el possible perquè les nostres filles i fills gaudeixin de les extraescolars amb la major seguretat i normalitat possible.


Per a qualsevol dubte, estem a la vostra disposició.


En nom de l’Associació Esportiva l’Eixample


Comissió Extraescolars