AFA Auró | Éssers amb cos, Educació Sexual
Associació de Famílies d'Alumnes de l'escola pública Auró
13041
post-template-default,single,single-post,postid-13041,single-format-standard,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-16.4,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Éssers amb cos, Educació Sexual

Éssers amb cos, Educació Sexual

Com bé sabeu, emmarcat en el cicle Escola Emocional Familiar Auró, des de la comissió d’Educació Emocional continuem oferint-vos cada més xerrades de caire emocional. Aquest mes us convidem a la xerrada:

Éssers amb cos, Educació Sexual

El cos és el gran absent de l’educació, més enllà de l’Educació Física. Tanmateix, els infants, des de ben petits, experimenten la seva vida i les seves relacions des del cos. A l’adolescència, les hormones fan un crit d’alerta per tal que el cos sigui escoltat. Des del joc a la sexualitat, parlarem de la importància del cos i de com acompanyar l’evolució afectivo-sexual dels nens i nenes.

Quan? Dimecres 24 d’abril , 17 h.
On? Biblioteca de l’Escola Auró

Tindrem la sort de comptar amb la Lorena de Maio, psicòloga, educadora sexual i sexòloga clínica. Especialitzada en estudis de gènere des d’una perspectiva de Drets Humans.

Com sempre, no us oblideu de confirmar assistència a: auro-emocional@googlegroups.com … us ho agrairem moltíssim!

Ah! i si necessiteu ludoteca, parleu directament amb la Laia d’Extraescolars!