Inscripcions extraescolars curs 20-21
Associació de Famílies d'Alumnes de l'escola pública Auró
13240
post-template-default,single,single-post,postid-13240,single-format-standard,bridge-core-2.6.3,cookies-not-set,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-24.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

Inscripcions extraescolars curs 20-21

Inscripcions extraescolars curs 20-21

Hola famílies,

Degut a la situació excepcional que estem vivint, l’aprovació de la graella d’extraescolars del curs 2020 – 2021 s’ha vist afectada i no hem pogut aprovar-la per junta oberta com és habitual.

Us fem arribar les graelles, veureu que són força continuistes, i aprofitarem per explicar-vos els petits canvis que us podeu trobar respecte la graella del curs 2019 – 2020.

Aprofitem per recordar-vos que les inscripcions començaran la setmana del 8 de juny. La normativa d’inscripció és comú a totes les empreses, si el nombre d’inscrits és superior al nombre de places tindran prioritat els alumnes que hagin cursat l’activitat l’any anterior i en cas necessari, l’adjudicació de places es resoldrà per sorteig desprès del període d’inscripcions del mes de juny.

Heu de tenir en compte que la realització de les activitats, pot veure’s afectada per la situació de la pandèmia i les mesures de funcionament que es marquin per aquest tipus d’activitats.

 

A continuació us detallem els canvis a les graelles del curs 2020-2021 respecte el curs anterior:

 

Graella d’emocional (La Nau):

Aquest any desapareix l’extraescolar d’educació emocional. Degut a la situació actual, La Nau ha hagut d’avaluar la viabilitat del projecte tal i com estava enfocat abans del confinament, i deixaran d’oferir l’extraescolar a les escoles.

 

Graella esportiva (AEE):

Els canvis que trobareu a la graella són:

  • Judo:Passem d’oferir un grup de 1er a 6è a oferir-lo de 2n a 4t. L’any passat vam intentar donar cabuda a tota primària però el resultat no va ser el que s’esperava, hem intentat fer un grup més homogeni per mirar de minimitzar les diferències d’edat.
  • Rítmica:Aquest any no es realitzarà l’activitat a 6è ja que no hi ha infants inscrits d’aquesta edat.
  • Escacs: Hi haurà la possibilitat de fer l’activitat dilluns i dijous.
  • Piscina:La Piscina Sant Jordi ha decidit no oferir P3 per “raons de funcionament”. No estem d’acord i mirarem si podem solucionar-ho.
  • Vòlei:A banda d’oferir l’opció de 3r a 6è, s’oferirà un grup de 5è i 6è de caire competitiu.
  • Hi ha 3 noves activitats extraescolars: dues per infantil (“Plàstica amb materials de reciclatge” i “Música i mandales”) i una per primària de 3r a 6è que serà íntegrament en anglès (Table Games). Creiem que és important ampliar l’oferta a infantil donat que desapareix l’extraescolar d’emocional i l’activitat de piscina a P3.
  • Patinatge: Aquest any l’Escola Els Llorers no farà l’activitatde patinatge, el motiu esla realització de les obres de remodelació del patí que implicaran la pèrdua d’una de les pistes. Això ha comportat una adaptació d’horaris i espais per donar cabuda a tots els infants de l’Auró que feien patinatge a l’Escola Els Llorers. 6è farà l’activitat  a les pistes del Parc Joan Miró.

 

Graella de robòtica (Peques y Robots): no ha patit cap canvi respecte el curs 19-20

 

Graella de música (Impregna’t): no ha patit cap canvi respecte el curs 19-20

 

  Cartell Música

  Resum música

  Inscripció Música

  Cartell Robòtica

  Resum Robòtica

  Inscripció Robòtica

  Programa AE Eixample