Junta i comissions
Associació de Famílies d'Alumnes de l'escola pública Auró
11834
page-template-default,page,page-id-11834,bridge-core-2.6.3,cookies-not-set,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-24.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

Junta i comissions

T’interessa l’educació dels teus fills i filles? Vols contribuir a fer una escola millor? Tens ganes de participar i no saps com?

Vine a les juntes obertes de l’AFA o apunta’t a les comissions!

Ens reunim els segons dimarts de cada mes a les 21:30 al menjador de l’escola.

Totes les idees son benvingudes: l’AFA és un espai de participació de les famílies, on pots compartir els teus interessos i els teus neguits. No hi pots faltar!

Junta

Ens encarreguem de l’organitzazió general de l’AFA. Fem el seguiment de les activitats de l’AFA, la tresoreria i preparem les reunions.

Comissió d'Ajuts Puntuals

Per donar un cop de mà quan calgui, ideal per a les families que poden col·laborar de manera puntual amb l’escola i l’AFA.

Comissió Audiovisual

Documentem en format audiovisual l'activitat que es duem a terme a l'escola.

Comissió de Biblioteca

Promovem la lectura i fem recomanacions de llibres, donem suport a la biblioteca de l’escola, organitzem un club de lectura i organitzem els jocs florals.

Comissió de Comunicació

Gestionem la comunicació interna i externa (correu, xarxes socials), i ens encarreguem de mantenir actualitzat aquest web, entre d’altres tasques.

Comissió de Cultura popular

Comissió festiva. Participem en les rues i festes populars i ens coordinem amb els grups de batucada i les colles de gegantons d’altres escoles.

Comissió d'Educació Emocional

Busquem millorar la gestió de les emocions a l’escola i a casa.

Comissió d'Extraescolars

Proposem, organitzem i gestionem les activitats extraescolars dels infants que es fan a l’escola.

Comissió d'Igualtat i Coeducació

Promovem que tant a l’escola com a casa tinguem en compte la perspectiva de gènere per educar en igualtat d’oportunitats.

Comissió Inclusiva

Col·laborem amb l'escola en la seva tasca inclusiva: acollint, informant i donant suport a les famílies amb infants amb NEE.

Comissió d'Intercanvi

Recollim roba en bon estat i organitzem paradetes per poder-la reutilitzar.

Comissió de Menjador

Promovem una alimentació saludable per a tothom i fem el seguiment dels menús que s’ofereixen a l’escola i de l’espai educatiu del migdia.

Comissió Pas x tu

Coordinem la reutilització dels llibres de text i la compra conjunta dels quaderns que es fan servir a l’escola.

Comissió de Patis

Contribueix a que els espais de l'escola siguin amables amb els nostres fills i filles

Comissió de Retallades

Comissió mixta entre l’AFA i l’escola, ens centrem en la promoció de l’escola pública i les relacions amb les altres AFAs de l’Eixample.

Comissió Revista Globus

Publiquem la revista Globus, una eina de difusió i de comunicació que dona veu a les famílies de l’escola i fa difusió de tota la feina que fem com a AFA.

Comissió de Sostenibilitat

Comissió transversal que treballa per una escola i un barri més sostenibles

Comissió de Subvencions

En aquesta comissió busquem finançament i ens encarreguem de demanar i justificar subvencions que reverteixin en benefici de l’escola, l’AFA i la comunitat educativa