AFA Auró | Junta Oberta 10/18
Associació de Famílies d'Alumnes de l'escola pública Auró
12500
post-template-default,single,single-post,postid-12500,single-format-standard,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-16.4,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Junta Oberta 10/18

Junta Oberta 10/18

Benvolgudes famílies,

Iniciem el curs 2018-2019!! I de nou, reprenem les reunions de l’Associació de Famílies d’Alumnes (AFA) de l’Escola Auró. Aquestes trobades tenen lloc cada segon dimarts de mes a les 21:30 h al menjador de l’escola.

I com cada any, en la primera reunió del curs, ens trobem una estona abans amb els pares i mares de P3 i totes aquelles famílies nouvingudes a l’escola, per tal de fer una presentació de l’AMPA i el seu funcionament.

Us convoquem , doncs, a la primera Junta Oberta de l’AFA de l’Auró que tindrà lloc el proper dimarts 9 d’Octubre al menjador de l’escola amb una doble convocatòria: a les 21h per a les famílies nouvingudes i a les 21:30h en convocatòria general.

Amb el següent ordre del dia:

  1. Benvinguda de les famílies de P3, explicació del funcionament de l’AFA
  2. Aprovació de l’acta de la sessió anterior (12.6.2018)
  3. Assemblea de novembre. Renovació de càrrecs.
  4. Informacions de la Junta. Tractarem diversos temes d’interès:
  • Tresoreria
  • Subvencions
  1. Subvenció projecte Educació Emocional.
  2. Informacions de les comissions
  3. Precs i preguntes en torn obert de paraules

 

Les reunions de l’AFA són un dels principals canals d’informació, comunicació i participació de les famílies en el dia a dia de l’escola dels nostres fills i filles. Per això és important la vostra assistència i participació. Us esperem!