Junta Oberta 12/18
Associació de Famílies d'Alumnes de l'escola pública Auró
12840
post-template-default,single,single-post,postid-12840,single-format-standard,bridge-core-2.6.3,cookies-not-set,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-24.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

Junta Oberta 12/18

Junta Oberta 12/18

Benvolgudes famílies,

Us convoquem a la Junta Oberta de l’AFA Auró que tindrà lloc el proper dimarts 18 de desembre al menjador de l’escola a les 21:30h.

L’AFA fa les juntes obertes normalment el segon dimarts de cada mes, però per diverses raons de calendari (com el pont de desembre i la celebració de l’Assemblea general el  20 de novembre), aquest mes de desembre hem endarrerit la trobada una setmana.

Aquesta és l’última Junta Oberta de l’any i la segona d’aquest curs. La primera, de la qual us n’adjuntem l’acta, va ser a l’octubre, ja que la reunió de novembre va ser l’Assemblea general ordinària de l’Afa.

Aquí teniu l’ordre del dia previst i els enllaços a la documentació:

1. Roda de presentacions
2. Aprovació de l’acta de la sessió anterior (2.10.2018), adjunta a aquest missatge.
3. Informacions de la Junta. Tractarem diversos temes d’interès:

  • Subvencions
  • Festa de Nadal
  • Decret de Menjador
  • Tresoreria
  • Consell Escolar (13.12.18)

4. Informacions de les comissions.
5. Precs i preguntes en torn obert de paraules

Les reunions de l’AFA són un dels principals canals d’informació, comunicació i participació de les famílies en el dia a dia de l’escola dels nostres fills i filles. Per això és important la vostra assistència i participació. Us hi esperem!

Enllaços: