Junta
Associació de Famílies d'Alumnes de l'escola pública Auró
12662
page-template-default,page,page-id-12662,bridge-core-2.6.3,cookies-not-set,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-24.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

Junta

Ens encarreguem de l’organitzazió general de l’AFA. Fem el seguiment de les activitats de l’AFA, ens encarreguem de les tasques de tresoreria i preparem les juntes obertes que se celebren el segon dimarts de cada mes i que estan obertes a totes les famílies.

Participem en la reunió de benvinguda de les famílies que entren a P3 i en les jornades de portes obertes abans de preinscripció del nou curs escolar.

Col·laborem en les eleccions al Consell Escolar i escollim tres representants de les famílies per a aquest òrgan de participació dels diferents sectors de la comunitat educativa en el govern dels centres.

La funció principal del consell escolar és participar en la presa de decisions en relació amb aquells temes importants per al funcionament i l’organització del centre: el projecte educatiu, la programació general, la gestió econòmica, la resolució dels conflictes, les activitats extraescolars, l’horari lectiu, etc.

A més, la Junta elabora de protocols d’actuació diversos, com ara per a l’organització de festes, la gestió del magatzem o la resolució d’incidències i conflictes.

A nivell de barri, participem en la iniciativa Camí Amic, projecte comunitari d’educació en valors cívics i ambientals, que busca la complicitat i la col·laboració de la gent dels barris de St. Antoni i l’Esquerra de l’Eixample.

Alguns projectes

  • Continuar amb el seguiment de les conseqüències del grup addicional de P3 (afegit el curs 2015-2016) i de les compensacions demanades i reivindicacions fetes al Consorci d’Educació.
  • Treballar, juntament amb la Direcció de l’escola, per aconseguir que el solar de la finca Motorsol sigui destinat a usos docents de l’Auró.
  • Augmentar la participació de les famílies a l’AFA.

Documents d’interés

Dimarts 9 d'abril de 2019, al menjador de l’escola a les 21:30 h...

Dimarts 12 de març de 2019, al menjador de l’escola a les 21:30 h...

Dimarts 19 de febrer de 2019, al menjador de l’escola a les 21:30 h...

Dimarts 18 de desembre de 2018, al menjador de l’escola a les 21:30 h...