renovem els patis de l’auró
Associació de Famílies d'Alumnes de l'escola pública Auró
13297
post-template-default,single,single-post,postid-13297,single-format-standard,bridge-core-2.6.3,cookies-not-set,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-24.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

renovem els patis de l’auró

renovem els patis de l’auró

Benvolgudes famílies,

Tenim bones notícies!! RENOVEM ELS PATIS DE L’AURÓ

L’escola Auró és una de les 10 escoles seleccionades per l’Ajuntament de Barcelona per entrar aquest any al Pla de Patis de la ciutat.

Què significa això? Doncs que l’Auró ha iniciat un procés amb tota la comunitat educativa per fer dels patis uns espais més naturalitzats (amb més ombres), més coeducatius i més oberts a la comunitat. I per fer-ho, l’escola rebrà una bona inversió de recursos.

PARTICIPA-HI!!! El calendari establert per l’Ajuntament és molt intens! La primera fita és demanar-vos que respongueu al següent qüestionari abans del proper dijous dia 18 de febrer. És un qüestionari dissenyat per una consultora externa, que fa l’acompanyament a l’escola en aquest procés.

Què més puc fer? Si estàs molt interessat en aquest procés de millora dels patis, apunta’t a la sessió de treball del proper dilluns 22 de febrer (17:00 h) per concretar l’aportació inicial de l’AFA al procés participatiu. Si hi vols participar, i dir-hi la teva, escriu-nos a auro-patis@googlegroups.com

Animeu-vos!

AFA AURÓ