Trobada de Gegantons a les Festes de Santa Eulàlia
Associació de Famílies d'Alumnes de l'escola pública Auró
12867
post-template-default,single,single-post,postid-12867,single-format-gallery,bridge-core-2.6.3,cookies-not-set,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-24.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

Trobada de Gegantons a les Festes de Santa Eulàlia

Trobada de Gegantons a les Festes de Santa Eulàlia

Dissabte 9 de febrer vam celebrar les Festes de Santa Eulàlia. Com l’any passat el Gegantó de l’Aurò estava convidat a participar a la Trobada de Gegantons i altres elements d’escoles i de les colles barcelonines.

Els nens i nenes de l’Aurò, i les seves famílies, no van voler faltar a la trobada. El van anar a buscar al Centre Cultural del Born per acompanyar-lo durant tot el recorregut de la rua, des de plaça Comercial fins a la plaça de Sant Jaume. 

Va ser un passeig molt divertit, on no van faltar ni les rialles ni els balls. Els nens de P5 van fer torns per ficar-se a dins, i les seves famílies per tenir cura del gegant i dels petits. 

Però tampoc no van faltar les famílies d’altres cursos, P4, 1er, 6é… Hi havien representants de tota l’escola. El gegant no podia estar més content. 

Avui ja torna a estar a l’escola, content i descansat després d’una setmana al Centre de Cultura del Born. 

Moltes gràcies a tots els que ho heu fet possible.