Xerrada: Acompanyament a Secundària
Associació de Famílies d'Alumnes de l'escola pública Auró
13315
post-template-default,single,single-post,postid-13315,single-format-standard,bridge-core-2.6.3,cookies-not-set,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-24.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

Xerrada: Acompanyament a Secundària

Xerrada: Acompanyament a Secundària

Famílies!!!
Com venim fent els darrers anys, des de la Comissió d’Educació Emocional organitzem una xerrada específica sobre com poder acompanyar el canvi d’etapa (tant important pels nostres fills i filles) de Primària a Secundària. Tot i que inicialment la xerrada està molt enfocada a les famílies de 6è, qualsevol família interessada és més que benvinguda.
 
La xerrada Acompanyament a Secundària corre a càrrec de Milos Salgueda, psicòloga clínica i psicoterapeuta. El seu treball s’encamina a promoure el benestar personal i la salut emocional dels adults i adolescents, les parelles i les famílies.
 
Pels que us animeu a apuntar-vos, us esperem el proper dijous 13 de Maig, a les 17:30h. La xerrada serà virtual, per la qual cosa, un cop ens hagueu confirmat assistència a auro-emocional@googlegroups.com, us farem arribar l’enllaç de la xerrada.
 
Us hi esperem!!
Comissió d’Educació Emocional