Xerrada Educant per la pau i la diversitat
Associació de Famílies d'Alumnes de l'escola pública Auró
12320
post-template-default,single,single-post,postid-12320,single-format-standard,bridge-core-2.6.3,cookies-not-set,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-24.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

Xerrada Educant per la pau i la diversitat

Xerrada Educant per la pau i la diversitat

Des de l’AFA i gràcies al Programa de Suport a les famílies 2017-18 de l’Institut Municipal d’Educació de l’Ajuntament de Barcelona, organitzem la xerrada Educant per la pau i la diversitat que tindrà lloc el proper 16 de maig a les 17 h. Segons la quantitat de participants farem la xerrada a la biblioteca o al menjador.  
Des de l’escola i les famílies es procura educar per a unes relacions positives i respectuoses i per a una millor convivència entre persones amb orígens socials, culturals i religiosos diversos. Això no vol dir evitar els conflictes a tota costa, sinó desenvolupar habilitats per afrontar-los de forma no violenta. Habilitats com l’empatia, la coneixença i la comprensió de l’altre, la cerca de punts comuns i l’establiment de vincles de confiança.
La xerrada corre a càrrec de l’associació ARAE (https://www.araebcn.com/qui-som/)
Com cada xerrada que organitzem, hi haurà servei de ludoteca. 
Si n’esteu interessades, confirmeu assistència a auro-emocional@googlegroups.com, tot indicant si necessitareu servei de ludoteca o no (i número de nens).