Serveis
Associació de Famílies d'Alumnes de l'escola pública Auró
12231
page-template-default,page,page-id-12231,bridge-core-2.6.3,cookies-not-set,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-24.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

Serveis

Des de l’AFA decidim conjuntament i organitzem el que s’ofereix a l’escola fora de l’horari lectiu. Per tant, treballem directament amb les empreses que s’encarreguen del menjador, l’acollida matinal i de tarda, els casals d’estiu, i les activitats extraescolars que es realitzen al centre.

Extraescolars

El servei d’activitats extraescolars a l’Escola Auró està ofertat actualment per tres empreses:

Asociació Esportiva Eixample (AEE) – Extraescolars variades

Impregna’t – Extraescolars de música

Peques y Robots – Robòtica

S’oferten activitats esportives, musicals, emocionals i artístiques. Les activitats es realitzen en horari de tarda un cop finalitzat l’horari lectiu, a partir de les 16:30 h.

Acollida

AEE ofereix també un servei d’Acollida Matinal de 8:00 a 9:00 h i per la tarda un servei de Ludoteca de 16:30 a 18:00 h.

Menjador

El servei de menjador de l’Escola Auró està ofertat actualment l’empresa 7 i Tria.

Amb ells continuem amb il·lusió el projecte d’alimentació ecològica per tal de tenir un menjador saludable, sostenible i just.

Aquest projecte té com a objectius per tal de cuidar la salut dels nens i les nenes:

  • Sensibilitzar i educar en la necessitat de canviar els models de consum actuals.
  • Millorar la qualitat dels menús mitjançant el consum responsable: productes ecològics, de proximitat, locals, de qualitat, de comerç just.
  • Reduir l’ impacte ambiental.